Потребно време за читање: < 1 минута

Разговараат двајца рибари:

-Не знам дали сум ти раскажувал за оној сом што го фатив последниот пат?

-Ма да, си ми раскажувал барем десет пати досега, само не знам дали сѐ уште расте!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here