Потребно време за читање: < 1 минути

Дотрчува маж во полициска станица:

-Ве молам, жена ми исчезна, пронајдете ја! Еве ви ја нејзината фотографија.

Дежурниот ја погледнува фотографијата, па му вели на загрижениот сопруг:

-А зошто да ја бараме?

Претходен написЈапонска книжевност
Следен напис„Северна Македонија“ и губењето на идентитетот на Македонците

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here