Потребно време за читање: < 1 минута

Четворица пијани излегуваат од кафеана и му приоѓаат на автомобил. Еднiот од нив вели:

-Тошо, ти ќе возиш.

Тошо се чуди:

-Зошто баш јас?

-Премногу си пијан за да можеш да пееш!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here