Дома ЗАБАВА Виц блиц Пак му се оди

Пак му се оди

158
Потребно време за читање: < 1 минута

-Ех, што ми се оди пак во Париз…

-Пак?! Па зарем некогаш си бил?

-Ма не, ама и вчера ми се одеше…