Потребно време за читање: < 1 минута

Разговараат двајца старци, длабоко влезени во осмата деценија:

-Слушна за вијагра? Можеме онаа работа да ја правиме и во нашиве години!

Другиот:

-Мене за љубовницата не ми треба вијагра, а за жената ми е прескапа.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here