Дома ЗАБАВА Виц блиц Непоправлив пушач

Непоправлив пушач

96
Потребно време за читање: < 1 минута

-Тато, сега кога ги поскапеа цигарите, сигурно помалку ќе пушиш?

-Не, синко мајчин, ти помалку ќе јадеш!