Потребно време за читање: < 1 минута

Влегува Симо дома и ја затекнува Симејца со Цветко в кревет.

Симо:
-Што правите вие?!

Симејца му вели на Цветко:
-Ете, нели ти реков дека нема да сфати…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here