Потребно време за читање: < 1 минута

Одат двајца хакери низ улица и здогледуваат исклучително згодна девојка. Едниот вели:

-Гледај какви има оваа Properties!

Другиот:

-Џабе ти е, кога е read-only!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here