Дома ЗАБАВА Виц блиц Годишнина и прасе

Годишнина и прасе

301
Потребно време за читање: < 1 минута

На Митре и Митејца им е годишнина на бракот и вели Митрејца:

-Да заколиме прасе, денеска ни е годишнина на бракот.

Митре:

-Зошто? Што е виновно прасето?