Почетна Создадени дела БУЛЕ МАКИН И ТАТКИН

БУЛЕ МАКИН И ТАТКИН

  ЕДЕН БУЛЕ МАМКИН И ТАТКИН, тинејџерски роман

  42. Преку ноќ Можно ли е тинејџерството односно адолесценството односно пубертетството да престанат преку ноќ? Судејќи според она што му се случи на Буле, секако...

  ЕДЕН БУЛЕ МАМКИН И ТАТКИН, тинејџерски роман

  41. Најголем тинејџерски проблем Буле таткин и мамкин им се обраќа на своите комитки и комити: -Драги мои комитки и комити, не ве собрав на...

  ЕДЕН БУЛЕ МАМКИН И ТАТКИН, тинејџерски роман

  40. И замислен, па и загрижен Богами, тешко на народ и држава со ваква марионетска власт. Кај ли ја најдоа, како ли им успеа баш...

  ЕДЕН БУЛЕ МАМКИН И ТАТКИН, тинејџерски роман

  39. Буле станува сè посериозен Не дека досега бил помалку, а камо ли ич да не бил сериозен. На своите отсега комити и комитки некогаш...

  ЕДЕН БУЛЕ МАМКИН И ТАТКИН, тинејџерски роман

  38. Крева раце Буле крева раце од поезијата?! Зарем е тоа можно? Зошто да не е? Напиша две-три песни и за чудо му секна...

  ЕДЕН БУЛЕ МАМКИН И ТАТКИН, тинејџерски роман

  37. Од кај па индијанско племе Ама нема што тука многу да се мозга и збори. Буле ги собра другарите и другарките со кои беше...