Вампири

0
79

Доаѓа таткото вампир дома и прашува:

-Што има да се јаде? Многу сум гладен.

Мајката вампирка:

-Нема ништо, изедовме сѐ!

Таткото вампир:

-А оние тројца луѓе што ги чуваме на таванот?

Мајката вампирка:

-А, не, тоа се шеќераши, нив ги чуваме за зимница.

There are no comments yet

× You need to log in to enter the discussion