Лице в лице - сега е достапно онлајн Kupi Lice v lice - sega e dostapno onlajn
Купи Лице в лице - сега е достапно онлајн
Потребно време за читање: < 1 минута

Среќава слон гол маж, го одмерува, се чуди и му вели:

-Леле, човеку, па како ти дишеш на тоа?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here