Лице в лице - сега е достапно онлајн Kupi Lice v lice - sega e dostapno onlajn
Купи Лице в лице - сега е достапно онлајн
Потребно време за читање: < 1 минута

Седи плавуша во автобус и ѝ приоѓа една баба:

-Извини, дали можеме да се замениме?

-Што?! Јас да бидам баба, а ти плавуша?!

Претходен написЛатински изрази и изреки
Следен написСексуални помагала

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here