Почетна Создадени дела АФОРИЗМИ И ДРУГИ ЈАДРОВИЗМИ II

АФОРИЗМИ И ДРУГИ ЈАДРОВИЗМИ II

  АФОРИЗМИ И ДРУГИ ЈАДРОВИЗМИ ИЛИ ПРОБЛЕСОЦИ ВО МИСЛАТА II

  690. Кога си ти во прашање, веќе не е прашање кога и до каде со тебе, туку како куртул од тебе.

  АФОРИЗМИ И ДРУГИ ЈАДРОВИЗМИ ИЛИ ПРОБЛЕСОЦИ ВО МИСЛАТА II

  360. Духовен водач не се избира, туку се раѓа. Родениот не знае или не е свесен дека е.

  АФОРИЗМИ И ДРУГИ ЈАДРОВИЗМИ ИЛИ ПРОБЛЕСОЦИ ВО МИСЛАТА II

  20. Попис во ек на разнебитување на народ со своја држава е негов скок во бездна.

  АФОРИЗМИ И ДРУГИ ЈАДРОВИЗМИ ИЛИ ПРОБЛЕСОЦИ ВО МИСЛАТА II

  199. -Овие веќе не знаат што прават! -Ама непречено прават што сакаат!

  АФОРИЗМИ И ДРУГИ ЈАДРОВИЗМИ ИЛИ ПРОБЛЕСОЦИ ВО МИСЛАТА II

  230. Се лаже секој што мисли дека некогаш ќе престане да лаже.

  АФОРИЗМИ И ДРУГИ ЈАДРОВИЗМИ ИЛИ ПРОБЛЕСОЦИ ВО МИСЛАТА II

  392. Оставка на сите, па апс и стап и враќање на сè украдено од народот!