Потребно време за читање: < 1 минута

  1. Ако сум стар, ама од што сум бел? Од што отсекогаш сум бил, сум и до смрт ќе бидам исправен и слободоумен.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here