Политоника, епизода 10

Подлвекуваме, акцентираме: За вредностите, вредносниот систем и топ- листите бидејќи 'Ова не е топ- листа' затоа што е. Вредноста: иманенција на просторно- временската димензија на секое...

Политоника, епизода 9

Подвлекуваме- акцентираме: "Ова не е топ листа-МММ" со својата концепција претставува негација на општоприфатената функција и цел на топ- листата; нејзино сосема поинакво дефинирање; таа...

Политоника, епизода 8

На почетокот од оваа 8-ма емисија од проектот 'Ова не е топ- листа' последни променливи изданија на нашите плеј листи кои ги имаат формите...

Политоника, епизода 7

Во однос на топ- листите од претходната емисија направивме неколку промени во редоследот, а нудиме и нови предлози. Промените ги направивме според утврдени правила -...

Политоника, епизода 6

'Ова не е топ листа' ви ги предлага следниве нумери за македонската и странската топ листа во рамките на овој проект. Дали предлозиве се погодени,...