Почетна Дела во создавање НАСЛОВИ (СĖ ВО НАСЛОВ)

НАСЛОВИ (СĖ ВО НАСЛОВ)

  НАСЛОВИ (СЀ ВО НАСЛОВ), 16

  16. НЕКОЈ МОРА ДА РАСКАЖЕ НЕЧИЈ МИНЛИВ ЖИВОТ, И ТОА ОД РАЃАЊЕ ДО СМРТ. НА ПРИМЕР, МОЖЕ САМО КАКО ПРИМЕР ШТО НИКОЈ НЕМА НИ ДА...

  НАСЛОВИ (СĖ ВО НАСЛОВ), 15

  15. СИТЕ ГО ЗНААТ ЧОВЕКОТ КАКО УЧЕН КОЈ НЕ ПРЕСТАНУВА ДА УЧИ. И КОЈ ЈА НЕГИРА СОКРАТОВА ФИЛОЗОФСКА ИЗРЕКА „СЕГА ЗНАМ ДЕКА НИШТО НЕ ЗНАМ“....

  НАСЛОВИ (СЀ ВО НАСЛОВ), 14

  14. СЀ ШТО СЕ СЛУЧУВА ОД ЗАЈДИСОНЦЕ ДО ИЗГРЕЈСОНЦЕ, ОД ЛЕГНУВАЊЕ ДО СТАНУВАЊЕ И ОД ЗАСПИВАЊЕ ДО БУДЕЊЕ Е РАСКАЖАНО И СЕ РАСКАЖУВА КАКО ТЕК НА...

  НАСЛОВИ (СЀ ВО НАСЛОВ), 13

  13. ШТО БАРА ЦРВ ВО ЗДРАВО ЈАБОЛКО? СЕ РАЗБИРА, ЗА ДА БИДЕ ЗДРАВО. ИСТО КАКО ШТО Е ЗДРАВО ЗА ЧОВЕК СЕКОЈ ДЕН ДА ИЗЕДЕ ЕДНО...

  НАСЛОВИ (СЀ ВО НАСЛОВ), 12

  12. ЕДНО ЈАС ВО ПРВО ЛИЦЕ ЕДНИНА СТАНА ВТОРО, А ПО НЕКОЕ ЕДНО ВРЕМЕ ТРЕТО. ПОТОА ПРВОТО И ВТОРОТО, А ПО НЕКОЕ ВРЕМЕ И ТРЕТОТО...

  НАСЛОВИ (СЀ ВО НАСЛОВ), 11

  11, НЕМА ШТО ДА СЕ РАСКАЖЕ ЗА НИВ ЗАЕДНО, НИТУ ЗА НЕГО И ЗА НЕА НЕШТО ПОСЕБНО.  ЗНАЧИ, НЕМА НИШТО ИНТЕРЕСНО ШТО БИ ПРЕДИЗВИКАЛО НЕЧИЈ...