Паметен, а краде!

0
63
Pirate Pirates Corsair Piracy Captain Privateers

Судијата го прашува обвинетиот:

-Дали сте женет?

Обвинетиот:

-Не сум и нема да бидам никогаш!

Судијата:

-Не можам да верувам! Толку паметен, а краде?!

There are no comments yet

× You need to log in to enter the discussion