Потребно време за читање: < 1 минута

788. Културите не се натпреваруваат меѓусебно. Тие постоајно се богатат создавајќи, приопштувајќи, споделувајќи и проследувајќи вредности.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here