Потребно време за читање: < 1 минута

854. Со идентитет:
Ни голем ни мал, ни важен ни неважен, ни вреден ни безвреден. Само неприкосновен и непореклив. Сум!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here