Потребно време за читање: < 1 минута

831. Сѐ побројни оние што те исмеваат поради бескрупулозно лажење и недоследност. Помеѓу нив сѐ побројни од твоите и оние со тебе.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here