Потребно време за читање: < 1 минута

823. Менување, дополнување, редуцирање, проширување, стеснување и какво било друго пресоздавање на творечко дело не значи негово негирање или обессилување. Значи докажување на неговата животворност.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here