Потребно време за читање: < 1 минута

822. Гнев и очај зовриваат во срцевината на вековито дрво. Дека подмолно белосветско ветриште решило да го откорне од животворната почва.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here