Потребно време за читање: < 1 минута

815. Дегутантно е да се обидуваш очевиден неуспех да го прикажуваш како успех. Како што е кловновски разочараност да прикриваш со озарено лице.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here