Потребно време за читање: < 1 минута

799. Може да се разнебити народ со велепредавнички акт? Може, почнувајќи од неговото најдлабоко минато сосе неговата животворна самосвест.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here