Потребно време за читање: < 1 минути

797. Не разбира, не знае, не е самосвесен, а владее со други. Погубно.

Претходен написНема готови формули за успех, туку само добри поттикнувања
Следен написПРОБЛЕСОЦИ ВО МИСЛАТА VIII

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here