Потребно време за читање: < 1 минута

790. Најбавно е будењето на свеста дека е тајно договорен крајот на опстојот и почетокот на разнебитувањето. Кога останува тоа само да се обелодени.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here