Потребно време за читање: < 1 минута

956. Бришење на штогоде од минатото на еден народ значи непријателско загрозување на неговиот идентитет и неговата суштественост.
#Проблесоквомислата
(Слика: „Археолошки белези“, Автор: Васко Ташковски)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here