Потребно време за читање: < 1 минута

  1. Неповторлива

Дека секогаш ми идеш
со ведар насмев и сјајна.

 

  1. Љубовен воздив

Длабоко воздивнуваш
среде занесна убавина.

 

  1. Еден навик

Втренчено гледаш
во секој пред тебе.

 

  1. Ми значи

Секако ми значи оти
ми веруваш толку.

 

  1. Едноставно

Некогаш како е
не може инакво да е.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here