Потребно време за читање: < 1 минута

21.

ЗА НЕА НИКОЈ НЕ ЗНАЕШЕ НИШТО, А СИТЕ ЗНАЕЈА СĖ ШТО ТАА ДОЗВОЛУВАШЕ ДА ЗНААТ. СЕ ГОРДЕАМ ДЕКА ЗА НЕА ОД СИТЕ НАЈМНОГУ ЗНАЕВ И ЗНАМ ЈАС. ТОА ТАА МИ ГО ДОЗВОЛИ? МОЖЕБИ, НО ПОБИТНО Е ДЕКА НА ЗАВЕТ Ѝ ДАДОВ ЗАВЕТ ДА РАСКАЖАМ ШТО БИЛО ЗА НЕА ПРИТОА НЕ РАСКАЖУВАЈЌИ ЈА. ОСОБЕНО НЕ ОТКРИВАЈЌИ ЈА.

ОТКАКО ЗАМИНА КОЈЗНАЕ КАДЕ, ИСЧЕЗНУВАЈЌИ МИГУМ МНОГУ ОДАМНА, ЕДИНСТВЕНО ШТО СУМ УСПЕАЛ БЕШЕ ДА ЈА НАСЛИКАМ ЗАГЛЕДАНА ВО ГОЛЕМО ОГЛЕДАЛО СРЕДЕ ЖИВА ПРИРОДА.

БЕШЕ БЕЗИМЕНА.