Потребно време за читање: < 1 минути

Оди луд низ лудница и зад себе влече конец. Наидува доктор и го прашува:

-Зошто го влечеш конецот?

Лудиот одговара:

-Па, ај ти туркај го ако можеш.

Претходен написКолку жени имал Тито ?
Следен написДиригентот и оркестарот

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here