Потребно време за читање: < 1 минута

246. Лично

Немам ништо против себеси.

247. Гледам

Се извалкале. Чиста вода не ги мие.

248. Треба

Чинам дека ти треба малку ко многу.

249. Ништожен

Стои сам само за да не падне.

250. Трн

Ти се зари во живо месо, та те боде.