Почетна Создадени дела ГОВОР НА СЕКАВИЦИ

ГОВОР НА СЕКАВИЦИ

    ГОВОР НА СЕКАВИЦИ, Последна песна, стихозбирка

    75. Секавици пред онемување Под секавициве стојам и одамна не ги бројам оти се секавични, оти веќе не ми значи ништо уште колку се на број. Им ги слушам, им ги наслушнувам последните...