Почетна Создадени дела АФОРИЗМИ И ДРУГИ ЈАДРОВИЗМИ XIII

АФОРИЗМИ И ДРУГИ ЈАДРОВИЗМИ XIII

  ПРОБЛЕСОК ВО МИСЛАТА XIII

  Интересот не го врти светот, туку го превртува на глава и го ништи.  

  АФОРИЗМИ И ДРУГИ ЈАДРОВИЗМИ ИЛИ ПРОБЛЕСОЦИ ВО МИСЛАТА XIII

  Ме демнат зашто не сум ни пред нив ни со нив и не молчам.  

  АФОРИЗМИ И ДРУГИ ЈАДРОВИЗМИ ИЛИ ПРОБЛЕСОЦИ ВО МИСЛАТА XIII

  Надежно е дека арамилакот на власта, од врвот до дното, станува светски проблем!

  АФОРИЗМИ И ДРУГИ ЈАДРОВИЗМИ ИЛИ ПРОБЛЕСОЦИ ВО МИСЛАТА XIII

  Со што ли Зајко ги уценил или ги испоплашил „обичните“ партијци, та да мораат пак да го изберат за свој лидер?!