mrezen marketing мрежен маркетинг

Мрежен маркетинг

Мрежен маркетинг, уште се нарекува и мулти-левел маркетинг (МЛМ) е метод за размена на информации меѓу луѓето, за производот од производителот до потрошувачот. Кај...

Маркетинг тортура

Никој повеќе од рекламните агенции не би сакал да ни ги прочита мислите за она што имаме намера да го купиме. Се разбира тоа...