Сурфање на работното место

0
Научно е потврдено она што се тврди со години на ред: користењето на работното место за сурфање во приватни цели може да ја подобри...

Што мрази Вашиот шеф?

0
Вие премногу работите, но чувствувате дека Вашиот шеф не Ве цени, па дури и Ве малтретира. Веројатно мислите дека сте единствен со таков третман...

Се учиме ли на грешките?

0
Направени се бројни истражувања, организирани се безброј академски расправи, па сепак менаџерите немаат многу разбирања за грешките на своите подредени. Тие никако да прифатат...
инвестирање

Најчести грешки во инвестирањето

0
Правењето портфолио што ќе ви ја донесе саканата добивка при инвестирањето бара што попрецизно и потемелно осмислување на квалитетна инвестициона политика. Во тоа грешките се...
);