Потребно време за читање: < 1 минута

89. Деца

Играат деца игра незнајна на ближни околу нив. Тие  не се осмелуваат да ја заиграат оти се сигурни дека ќе бидат изиграни.  А и не им е до играње.

Се осмелува најстариот помеѓу нив-подетинет. Брзо премалува и паѓа наземи.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here