Потребно време за читање: < 1 минута

  1. Лесно со народот. Ќе го обеснажиш, ќе го обесхрабриш, ќе го обезнадежиш, ќе го направиш беспомошен и малодушен, ќе го избезумиш, ќе го обезличиш и најсетне сам ќе се обезимени.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here