Потребно време за читање: < 1 минута

  1. Добро бе, антимакедонски СДСМ-овци,
    Зарем толку не знаете што сѐ е дел од националниот идентитет?!
    Не е само македонскиот јазик (не издвоен од него), туку и историјата и културата и традицијата, особено творештвото во сите области на животот!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here