Потребно време за читање: < 1 минута

  1. Со години мислев, пишував, правев, создавав. Не престанувам и не ни помислувам да престанам. Ама сè повеќе ме поразува залудноста.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here