Потребно време за читање: < 1 минута

  1. Стар бел дедо жаловен и гневен:
    Крадци, криминалци, платеници и предавници на власт во држава страдна и јадна!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here