Потребно време за читање: < 1 минута

  1. Ми иде да изгорам, да пеплосам сѐ испишано од мене, па да исчезнам без трага!
    Јас сум книжевник и мислител од Македонија со грандиозно творештво. Непризнаено, ненаградено, кое не ми обезбедува ни пристојна старечка живеачка.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here