Потребно време за читање: < 1 минута

  1. Се чуди стар бел дедо:
    Не можам да ви се изначудам оти барате ум и разум во лејки лидерски. Лејки низаедни!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here