Потребно време за читање: < 1 минута

  1. Мене никој не ме прашувал, ниту ме прашува што знам и како. Ама ако. Јас продолжувам да кажувам и докажувам до кога ќе можам.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here