Потребно време за читање: < 1 минута

  1. Ослободиле заробена држава, а создале држава на мафија!
    Војуваат против медиум, а се пењават дека донеле медиумска слобода!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here