Потребно време за читање: < 1 минута

768. Уништување на македонството смислено, поттикнато и подмитено однадвор. Бидејќи е оган што тлее и непредвидливо се распламтува.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here