Потребно време за читање: < 1 минута

724. Најпрвин провери дали имаш совест. Ако имаш, испитај колку ти е слободна, мирна и чиста. Можеби те мачи, можеби те гризе.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here