Потребно време за читање: < 1 минута

121. На лица жаловни поразност, немоќ и малодушност. Дека е скорашен крајот на идентитеското опстојување нивно, на нивните предци и потомци.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here