Потребно време за читање: < 1 минута

998. Уште не разбравте и не разбирате, телиња и прлиња?! Ве предадоа и ве продаваат вашите крави, волови, магарици и магариња!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here