Потребно време за читање: < 1 минута

331. Творец и сонцето

Творец на свое место под сонцето.

 

332. Жртва

Жртвувам време до пред негов крај.

 

333. Лагоден миг

Во мигов без нешто за ништо.

 

334. Крадеж

Украде мој збор со збор за збор.

 

335. Омај

Обзел омај мои убави луѓе.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here